Menü Bezárás

Hol lehet jó megoldás a beépített szekrény?

A ruhák, a cipők, a különböző otthon fellelhető kiegészítők és textíliák tárolása mindig is komoly problémát okozott. Az emberek a legtöbb esetben nehezen találnak megfelelő helyet az apróságoknak. Sokszor azonban jó megoldás lehet egy beépített szekrény, ami rendkívül jól beilleszthető akár egy kisebb lakásba is. De vajon hova érdemes beszereltetni? Cikkünkből minden kiderül!  

A beépített szekrények előnyei 

Talán senkinek sem kell elmondani, hogy milyen sok előnye van egy beépített szekrénynek. A lakás felújítása során tehát nem árt elgondolkodni azon, hogy drága bútort vásárlása helyett inkább egy hasonló darabot válasszunk. Persze a lakás átalakítása nemcsak ebből áll, hiszen sok esetben festésre és egyéb műveletekre is szükség van, mielőtt asztalost hívunk. Tapétázást Budapest egész területén végeznek, így akár segítséget is hívhatsz, mielőtt megtervezteted álmaid szekrényét.  

Jó helykihasználás 

Ki ne lenne tisztában azzal, hogy a beépített szekrény milyen szinten ki tudja maxolni a helyet. Nem utolsó sorban tágítja a teret, így kiválóan alkalmas egy kisebb méretű hálószobába, de akár a fürdőbe is egyaránt. Olyan helyekre is tervezhetsz ilyen bútordarabot, ahol azt gondolndád, hogy szinte semmi sem fér el. Szóba jöhet a lépcső alja, egy kisebb sarki rész, de akár a tetőtér egy rejtett területe is.  

Egyedi megjelenés 

További előnye, hogy egyedien alakítható. Rendelhetsz akár sima fehér típust is, amit aztán kitapétázhatsz, átfesthetsz, különlegessé varázsolhatsz. Ha sok kiegészítőd van, akkor mindenképpen szereltess bele pár kisebb fiókot, akasztót, illetve rekeszt. A beépített bútorok ráadásul olyan szinten méretre szabhatóak, ahogy azt álmaidban sem gondolnád. Ezzel nemcsak egyedi, hanem praktikus és hasznos is lesz.  

Egyéni világítás és stílus 

A berendezés általában olyan helyekre kerül, ahol a világítás sem az igazi. Ám ez sem gond, hiszen szinte bármilyen LED csíkot vagy egyéb fényforrást beszerelhetsz, akár utólag is. Ez nemcsak átláthatóvá teszi a területet, hanem akár butikhatást is elérhetsz vele. Itt mindent át fogsz látni, így reggel pillanatok alatt készülhetsz el a munkába. 

Kedvező ár 

Miután a méreteket is személyre tudod szabatni, úgy az árral is tudsz játszani. A legtöbb esetben csak ajtókra és polcokra lesz szükség, de azokból sem szükséges a legdrágább megoldás mellett dönteni. Válassz olcsóbb anyagot, ami csökkenti a költségeket, így gazdaságosabb is lesz.  

Összegezve 

Átalakítanád a lakást? Beépített szekrényen és festésen gondolkodsz? Tapétázást Budapest egész területén végeznek, így mielőtt átgondolod, hogy milyen is legyen az új bútor, mindenképpen kérd ki egy hozzáértő szakember véleményét a témáról.  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük